-
Szilvás, szaftos, szuper könnyű az elkészítése ennek a sütinek, ne fogjátok vissza magatokat, ha valami gyors, gyümölcsös, akár adventi hangulatot is idéző édességre vágytok.Ja,...
-
Kedves Olvasóm! Szeretettel várlak a www.smuczerhanna.com oldalamon! Minden receptet, minden hozzászólást, kategóriát, címkét betettem egy virtuális zsákba és átcuccoltam...
-
A karfiolleves és a karfiolkrémleves ízét mindenki ismeri. Na, a sült karfiolleves íze nem olyan. Teljesen más. Köretként is szeretem, de önállóan, levesként is megállja a...
-
Imádom a karácsonyi sütemények illatát. Délután sütöttem, és amikor este beléptem a lakásba megcsapott az illat, olyan volt, mintha már december 25. lett volna hirtelen. ...
-
Kedves látogatók! A blog elköltözött. Minden eddigi receptem természetesen megtalálható az új oldalon is!Új oldal elérhetősége: https://bettyhobbikonyha.wordpress.com/ ...
-
Bizonyára többen is jártunk úgy, hogy nem érett be a fügénk egy- vagy nagy része. Mutatom, mit tehetsz vele! A zöld fügéket szüreteld le a bokorról. Vigyázat! Csak...
-
Tejberizs-függőségem végtelen, főleg mióta ráakadtam erre az ínyenc változatra Borbás Marcsi legutóbbi szakácskönyvében. Lassan már standard vasárnapi program nálam, hogy...
-
Nem, ez sajnos nem diétás, nem szénhidrát csökkentett, viszont annál finomabb, aki teheti próbálja ki mindenképpen. :)A barna cukor,a tejszínes vaj mennyeien karamellizálódik az...
-
A tegnap délutánomat és estémet egy 7+1 fogásos degusztációs menü társaságában töltöttem a SZÉK Restaurant & Bar székely étteremben. Őszintén szólva, nem villanyozott fel...
-
A házi lekvár íze mindig finonabb, mint a boltié. Nálunk a nagyi volt a profi a lekvárfőzésben. Olyan szilvalekvárt tudott főzni, amilyet senki más, olyan volt az íze, mintha...
A Cafeblog 2021 januártól tárhelyszolgáltatóvá változik. Blogposztot írni nem lehet rajta. Kérünk, olvasd el az új Felhasználási Feltételeket!