-
A tönkölylisztet mostanában nagy előszeretettel használom édes és sós sütikhez. Az élesztős tészták gyönyörűen megkelnek, a sütőporosak nagyon szépen feljönnek...
-
Nem nagyon szoktam inni, de nagyon szeretem a kávélikőrt. Krémekbe, tiramisuhoz, bonbonba és most már fagyiban is. Finom likőrös íze van ennek a fagyinak, megéri kipróbálni,...
-
A töltött paprika bármikor, bármilyen mennyiségben jöhet :-) Ez eltér a hagyományostól, de érdemes kipróbálni, mert isteni finom :-) Hozzávalók: nagy, húsos erős...
-
Üdvözlet a(z) Cafeblog honlapon. Ez az első bejegyzés, amelyet a Cafeblog előkészített a honlap tulajdonosának. Törölhető, tetszőlegesen szerkeszthető, és már kezdődhet is a...
-
Nincs még bejegyzése a blogon.
-
Nemrég volt szerencsém Bajorországban néhány napot eltöltenem. Az oktatáson amin részt vettünk a szünetekben bajor perecet kínáltak, amit félbevágva, fűszeres vajjal megkenve...
-
Igazi hétvégi kikapcsolódás! Azért nagyon finom, mert a szabadban a tűzön főzni más ízvilág és mert a közös főzéskor a család szíve-lelke is benne van. Nálunk - mivel...
-
Az oldalunk jelenleg szerkesztés alatt áll!
-
A névváltozással együtt a blog új helyre költözött. Ezentúl az új bejegyzéseket itt találjátok: Fakanál és szeretet Ott is várlak benneteket szeretettel!
-
Üdvözlet a(z) Cafeblog honlapon. Ez az első bejegyzés, amelyet a Cafeblog előkészített a honlap tulajdonosának. Törölhető, tetszőlegesen szerkeszthető, és már kezdődhet is a...
A Cafeblog 2021 januártól tárhelyszolgáltatóvá változik. Blogposztot írni nem lehet rajta. Kérünk, olvasd el az új Felhasználási Feltételeket!