Mit kell tenned?

A CafeblogVIP programja havonta egy millió forintot oszt szét... Jelentkezem a programba

Élet a Cafeblogon

Ha VIP cafeblogger vagy, akkor jó életed van. Mert itt majdnem mindent lehet:

Ha neked is szívügyed a blogod, szeretnél pénzt keresni és egy jó csapatba tartozni

JELENTKEZZ MOST!

CafeblogVIP program leírása

A Cafeblog 2016 februártól kezdve minden hónapban 700.000 forintot oszt szét: 500 ezer forintot a 10 leglátogatottabb blogger között, 100 ezer forintot a második 10 leglátogatottabb blogger között (fejenként 10 ezer forintot) a Google Analytics számai alapján, PI (page impression) alapon. Továbbá 50 ezer forintot kap minden hónapban az a blogger, akinek blogját a legtöbbször választja a Cafeblog szerkesztősége "A nap blogjának", kiemelkedő posztjai alapján. (Ha egy nap több posztot is kiválaszt a szerzkesztőség, akkor az olvasók döntenek, melyik legyen a nap blogja.) Szintén 50 ezer forintot kap a bloggerek által a hónap legjobbjának választott blogger.

Jelentkezés:

A CafeblogVIP programba minden érdeklődő blognak be kell jelentkezni egy rövid jelentkezési lap kitöltésével (Jelenkezem a programba – alatt). A jelenleg is a Cafeblogon működő blogoknak is jelentkezniük kell, egy egyszerűsített lap kitöltésével.

A Cafeblog szerkesztősége dönt arról, hogy mely blogok kerülnek a CafeblogVIP programba.

A kiválasztásnál előnyt élveznek a már régóta működő blogok, de a döntésnél elsősorban a minőséget és a tematikát nézzük. Csak olyan blogok jelentkezését várjuk, amelyek már legalább 3 hónapja működnek és/vagy legalább 25 blogposztot publikáltak. (Ez alól kivételt képeznek azok a blogok, amelyeket olyan bloggerek indítottak, akik már részt vettek/vesznek a vip-programban, illetve a kiemelkedően jó/egyedi blogok.)

A CafeblogVIP programba folyamatosan lehet jelentkezni.
A kiválasztott blogoknak - kérésre - informatikai segítséget nyújtunk a költözéshez. A CafeblogVIP programban csak a Cafeblog szolgáltatón működő blogok vehetnek részt. (A blogot nem lehet duplikálni másik szolgáltatónál, nem futhat egyszerre két helyen ugyanaz a tartalom.)

Élet a Cafeblogon – workshopok, technikai segítség

A CafeblogVIP programba felvett blogoknak profi háttérországot biztosítunk, workshopokat szervezünk, informatikai segítséget biztosítunk, bármilyen probléma esetén.

Hirdetés
A CafeblogVIP blogokra a Centrál profi sales-csapata szervezi a hirdetéseket. A blogra érkező hirdetésekért - a látogatottságtól függően - jutalékot fizetünk, egyedi megállapodás alapján. (Ez nem vonatkozik a blogokon lévő Google Adsense hirdetésekre) Direkt hirdetés csak a blogger jóváhagyásával kerülhet ki.

Minden blogger kap egy saját bannerhelyet, amelyet maga értékesíthet.

Függetlenség
Csatlakozz hozzánk és tartsd meg függetlenségedet! A blog a tiéd, nem szólunk bele semmibe, viszont ha elég jó vagy, kereshetsz nálunk.

Kiemelés, nézettségnövelés
A Cafeblog együttműködik több online termékkel a Centrál Médiacsoporton belül, így a legjobb blogposztokat kiemeljük a Cafeblog.hu-n, a Nők Lapja Cafén és a Startlapon.

Az ország legjobb női blogmagazinját építjük, ne maradj ki Te sem!

Ha kérdésed van: vip@cafeblog.hu

Jelentkezem a programba

A 2017-es VIP program díjazottjai

A 2016-os VIP program díjazottjai

A 2015-ös VIP program díjazottjai

A 2014-2015-ös VIP program díjazottjai

2014-es VIP program díjazottjai

2013-2014 -es VIP program díjazottjai